Hoppa till innehåll →

Kunstneriske spilleautomater

Et av hovedpoengene denne bloggen prøver å formidle, er at kunst kan være mange forskjellige ting. Det trenger ikke bare å være kjente eller anerkjente malerier og kunstverk, men det kan finnes i det hverdagslige også. Hvis du noen gang har vært på en ordentlig kafé, så har du kanskje vært så heldig at baristaen har lagd et lite kunstverk med skummet eller melken i kaffen din. Kunst er overalt rundt oss. Et område som mange kanskje ikke forbinder med kunst, er nettkasinoer – og da mer spesifikt spilleautomater. Mange tenker bare at de er morsomme å spille på og gir muligheten til å vinne store gevinster, men det ligger faktisk masse arbeid bak utformingen av spilleautomatene. Ikke bare å alle de tekniske funksjonene på plass, men de fleste har også flotte illustrasjoner og animasjoner som tar opplevelsen til et helt nytt nivå. Det finnes spilleautomater med mange ulike temaer, og selv om ikke alle har kunst som et uttrykt tema, så er mange kunstverk i seg selv.

Valkyries of Odin

Valkyries of Odin er en spilleautomat som er flott og se på, og som samtidig har nordisk historie og kultur som tema. De fleste kjenner nok til valkyrjene fra norrøn mytologi – kvinnene som Odin sender ut når det er slag på jorden for å velge hvem det blir som faller i kamp og blir med tilbake til Åsgard. Denne spilleautomaten har et gjennomgående tema som minner om norrøn mytologi og vikingtiden, og flere bilder av kvinnelige valkyrjer. Den har 20 ulike symboler som vises hvert spinn, og spennende funksjoner som gir gratisspinn, wild-funksjoner og gevinstlinjer som går begge veier.

The Phantom of the Opera

Denne spilleautomaten er basert på et av verdens mest kjente kunstverk, nemlig Andrew Lloyd Webbers musikal «The Phantom of the Opera». Spilleautomaten har flotte symboler som er relatert til både teateret generelt og til musikalen, i tillegg til bilder fra filmversjonen fra 2004. Spilleautomaten har fem hjul, og symboler som inkluderer blant annet wild- og scatter-symboler. I tillegg til et flott design så finnes det 243 ulike måter å vinne på, og man kan vinne gratisspinn underveis.

Hansel & Gretel Treasure Trail

De fleste kjenner nok til det kjente eventyret om Hans og Grete, som ble utgitt i 1812 i en av samlingene til Brødrene Grimm, og fremdeles er veldig kjent i vår del av verden den dag i dag. Det finnes mange ulike skildringer og versjoner, og denne spilleautomaten er en spennende ny måte å holde eventyret i live på. Spilleautomaten har flotte bokstavsymboler, og symboler som illustrerer både deler av eventyret og selveste Hans og Grete. Det har 8×6 hjul, wild-symboler, scatter-symboler, en «mystery»-funksjon og gratisspinn. Det finnes også fire ulike progressive jackpoter man kan vinne.

Publicerat i Okategoriserade